sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Janome JR1012 ja Pilvi Autumn Bouquet tunikamekko

Niin on taas uusi vuosi vaihtunut ja ompeluinto löytynyt joululoman aikana. Aika paljon tuli viime vuonnakin  tehtyä, mutta useimmat ompelukset ja kortit eivät tänne asti päässeet.

Joulun alla tiensä meille löysi uusi ompelukone Janome JR1012 Karnaluksista. Ostin ihan peruskoneen pelkkää kaksoisneulaa varten ja yllättävän hyvin tuo kone on ommellut kaksoineulalla, vaikka koneesta puuttuukin paininjalan puristuksen säätö. Hieman kun vielä saan ennemmän ommeltua niin tulee tämäkin kone tutuksi.

Kuva "lainattu" Karnaluksin sivuilta

Tänään pääsimme juhlistamaan sukulaistytön 1-vuotis synttäreitä. Kuinka nopeesti sitä unohtaa kuinka pieniä 86cm vaatteet ovat :)
Mutta innostuin kokeilemaan uutta "vauvan" vaate-kaavaa Ottobren 4/2012 lehdestä. Hieman vielä kaula-aukon kanttaus meni mönkään, mutta eiköhän sekin ala sujumaan, kun vaan tottuu tuohon uuteen koneeseen, ja mahdollisesti siirtyy takasin tutumpaan tapaan tehdä kaula-aukko.
Kangas: pilvi-trikoo, Kestovaippakauppa
pinkki resori, Kangastukku
Kaava: Autumn Boquet OB 4/2012, pienillä muutoksilla
Koko: 86 cm
Lisäksi tunika sai seurakseen joustocollege housut. Nämä on tehty tutulla Saimi-kaavalla hieman muunnellen.
Kangas: Joustocollege, Nimipyyhe
pinkki resori, Kangastukku
Kaava: Saimi OB 5/2009, pienillä muutoksilla
Koko: 86 cm
Lisäksi hankin tuon Lidlin leimasimen, jolla olen merkinnyt vaatteet. On se vaan niin helppoa kun vertaa noihin ommeltaviin merkkeihin. Ja kyllä tuo ompelukin sujuu huomattavan paljon nopeammin kun on kolme konetta pöydällä, eikä enää tartte kuin lankoja vaihdella.HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2014 KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti