torstai 18. lokakuuta 2012

Ottobren jumpsuite

No nyt se on sitten valmis ja kyllä mä tästä tykkään ihan hirveesti. Siis juniorille Jumpsuite velourkankaasta.
Kaavana Ottobren 4/2012 jumpsuite, ja musta tää on aivan ihana kaava ja loppujen lopuksi kohtalaisen helppo kaava. Ekaa kertaa ompelin raitakangasta ja kohtalaisen hyvin onnistu hihojen kohdistus, vaikka pelkäsin sen olevan kovinkin vaikeaa. Vähän rivit hyppää vetoketjun ympärillä, mutta eipä se taida menoa haitata.
Velour kangas on siis Lempalasta hankittu samaten resorit ja vetoketju. Hupun vuorikankaana käytin turkoosia trikoota, joka on Eurokankaan palalaarista hankittu aikoja sitten. Kooltaan haalari on 92. Huomenna pääsee sitten kokeileen, että kuinka haalari käy pikkumiehelle :)
Nyt täytyis sitten jostain löytää vastaavanlaista veluuria vaaleanpunaisen/pinkin sävyisenä, jotta sais isosiskolle samanlaisen haalarin tehtyä!
Ja tänään tuli postista Kestovaippakaupan kangastilaus. Vasemmalla on trikoot pinossa ja oikealla velourit. Ja kuten tästä pystyy päätteleen niin nyt on ompeluinto päällä. Toivottavasti se jatkuu sen aikaa, että saa ees suuriman osan kankaista tuhottua. Ideoita on näiden kankaiden varalle useampia, ainaskin muutama tunika ja pipo! Nyt pitäisi vaan saada vielä jostain kortteiluinto päälle, että sais joulukortit kerrankin tehtyä ennen viimeistä lähetyspäivää... Tai sitten vaan yrittää saada lapset vierekkäin tonttulakit päässä ja napsimaan kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti